HR ondersteuning

Sterke bedrijven worden gevormd door sterke mensen. Een sterk team voor u aantrekken en behouden, daarvoor brengen wij onze HR-experten bij u aan boord. Reken op een pragmatische aanpak met een vleugje rebellie.

Onze specialiteit?

Engineering en techniek, de markt waarin we het meest ervaring hebben en niet geheel toevallig de sector waar intrinsieke motivatie een grote rol speelt.

Talent Acquisition

Recruitment gaat al lang niet meer alleen over een vacature posten en cv’s selecteren. Het wordt steeds meer een discipline voor specialisten. Onze ervaren recruiters brengen samen met u de candidate journey in beeld voor een doordachte aanpak, waar meten centraal staat.

Development

Medewerkers halen voldoening uit hun job als ze voelen dat ze gewaardeerd worden, uitgedaagd worden en groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We werken voor u evaluatie-, evolutie en doorgroeitrajecten uit die helder, meetbaar en haalbaar zijn.

Retentie

Kandidaten aantrekken is één ding.  Ze houden is twee.  Daarvoor kunt u meer doen dan u denkt.  We leggen de pijnpunten bloot en zoeken naar de meest impactvolle oplossing ongeacht waar het schoentje knelt.

Vragen?

Meer weten over de mogelijkheden en onze werking?

Bezorg ons uw gegevens, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

HR ondersteuning

    Contacteer ons

    Meer info over onze werken en diensten? We wisselen graag van gedachten.