Onze opleidingen

Logistieke opleidingen

Een adequate opleiding is vereist voor bestuurders van interne transportmiddelen en vrachtwagenchauffeurs. Hier vind je het opleidingsaanbod voor personen In de logistieke sector.
Vind u de opleiding die u zoekt niet terug in het aanbod? Neem contact op en we zoeken samen met u naar de gepaste opleiding.

Veiligheid & Preventie

Hou uw medewerkers veilig en conform de wettelijke bepalingen aan de slag. Raadpleeg hier het aanbod van veiligheidsopleidingen.
Vind u de opleiding die u zoekt niet terug in het aanbod? Neem contact op en we zoeken samen met u naar de gepaste opleiding.

Business opleidingen

Geef je bedrijf of organisatie een boost met onze business opleidingen. Van leiderschapstechnieken tot persoonlijke ontwikkeling voor professionals die willen groeien.
Vind u de opleiding die u zoekt niet terug in het aanbod? Neem contact op en we ontwikkelen samen een opleiding op maat van uw organisatie.

One-stop-shop voor al uw opleidingsnoden

Korting via kmo-portefeuille

De opleidingen van Talent Lab komen in aanmerking voor subsidies via kmo-portefeuille.

Zo werkt het:

Kmo-portfeuille is een subsidiemaatregel die diensten ondersteunt waarmee u de kwaliteit van uw onderneming verbetert. Zo komt elke kmo in aanmerking om tussenkomst te krijgen voor opleidingen en advies bij geregistreerde dienstverleners.

Vraag uw subsidie aan via www.vlaio.be

Meer weten over de aanpak en opleidingsoplossingen via Talent Lab?

Talent Lab is een gecertificeerde opleidingsverstrekker en werkt enkel samen met gecertificeerde partners die expert zijn in hun vakgebied. Specifieke opleidingsvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.