Reskilling

Talent Lab ontwikkelt instroomtrajecten voor knelpuntberoepen waarin kandidaten zonder voorkennis zich op een laagdrempelige manier omscholen tot de vakspecialisten en experts van morgen.

Zo werkt het

4 pijlers van een geslaagd instroomtraject

1. Leervermogen en motivatie

Kandidaten zonder ervaring, maar met een sprekende motivatie en het juiste leervermogen, daarmee gaan we aan de slag. Minstens even belangrijk? Een match met jouw bedrijfscultuur en aanpak.

2. Werven is samenwerken

De kandidaten werven is teamwork. Van u, van ons en van de rekruteringspartners waar u het nauwst mee samenwerkt. Geen opstart zonder uitgebreide screening en rondleiding bij u in het bedrijf. Klikt het? Dan gaan we ervoor.

3. Hybride opleidingstraject

Een combo van leren on the job bij u in het bedrijf en een deep dive in het opleidingscentrum. Dat is de snelste manier om te groeien en evolueren zodat uw nieuwe medewerker meteen een meerwaarde vormt in het team.

4. Sterk engagement

U geeft uw medewerkers de zekerheid van een vaste job waardoor u de drempel verlaagt voor kandidaten die vanuit een vaste job een carrièreswitch willen maken. U stoomt ze meteen klaar voor een waardevolle samenwerking op lange termijn. Kandidaten maken zo een weloverwogen keuze en dat verhoogt de slaagkansen gevoelig.

Vragen?

Meer weten over de mogelijkheden en onze werking?

Bezorg ons uw gegevens, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Contacteer ons

    Meer info over onze werken en diensten? We wisselen graag van gedachten.