Ontmoet ons Talent lab team

Het team van Talent Lab buigt op jarenlange praktijkervaring in HR, talent acquisition en arbeidsmarktinzichten. Stuk voor stuk collega’s die met u meedenken en uw vragen graag vanuit verschillende hoeken benaderen.

Talentlab Team

Ruth Vandenbroucke

Senior Account Manager Oost-en West-Vlaanderen

Ruth vertaalt uw vragen en bezorgdheden meteen in een traject dat meer biedt dan de standaarden.

Ruth.Vandenbroucke@talentlab.be
0478/83.82.09

Team upskilling

Ruth Vandebroucke

Mariska Devlamynck

Personal Planner

Mariska is de steun en toeverlaat van het sales team en uw aanspreekpunt voor praktische vragen.

Mariska.devlamynck@talentlab.be
0470/98.17.25

Team upskilling

Mariska De Vlamynck

Sara De Geyter

Business Development Manager

Sara is gepassioneerd door alles wat met persoonlijke- en teamontwikkeling te maken heeft. Ze heeft dan ook meer dan 20 jaar ervaring in HR, voornamelijk in Training & Development. Sara is een warmhartig en oprecht persoon die houdt van authentieke mensen met ‘een hoek af’. Ze bezit de gave om mensen aan te voelen, hun talent(en) te detecteren en te doen ‘shinen’! Daarnaast is ze ook actief als herborist en astrologe waarbij ze de kracht van de natuur praktisch wil inzetten.

Sara.degeyter@talentlab.be

Team reskilling

Sara De Geyter

Tahnée Wullepit

Opleidingscoach

Tahnée is een enthousiaste project assistant met uitstekende organisatorische en verbindende vaardigheden. Door haar gevarieerde professionele achtergrond heeft ze een open blik en weet ze van aanpakken. Van praktische tools en visualisaties wordt ze gelukkig, en uitdagingen neemt ze op een vindingrijke manier aan. Ze noemt zichzelf een semiprofessionele ‘foodlover’ en houdt – als meisje van de zee – van watersport.

Tahnee.wullepit@talentlab.be

Team reskilling

Tahnée Wullepit

Eline Claes

Recruitment Consultant

Eline is met haar achtergrond in de zorgsector zeer mens- en waardengericht. Ze zoekt steeds naar een constructieve samenwerking waarin beide partijen tevreden zijn. Ze heeft ondertussen ook 2 jaar ervaring in HR.
Ze houdt van rugby, metal en het Bourgondisch leven.

Eline.claes@talentlab.be

Team HR

Eline Claes

Asho Brouckaert

Talent Consultant

Asho is een ambitieuze HR consultant die met haar analytische en gestructureerde werkmethode steeds zorgt voor een goede uitkomst. Directe en klare taal zijn enkele van haar troeven. Ze kan terugblikken op 6 jaar ervaring in engineering.
Ze houdt van sporten, lezen, sushi en haar kat.

Asho.brouckaert@talentlab.be

Team HR

Asho Brouckaert

Laura Vervenne

Talent Consultant

Je kan Laura herkennen aan haar gedreven en levenslustige houding. Met meer dan 10 jaar ervaring in HR helpt zij haar klanten om de noden in te schatten en oplossingen te implementeren.
Ze houdt van pasta en wijn, quality time met vrienden en autorijden.

LAURA.VERVENNE@talentlab.be

Team HR

Laura Vervenne

Lieselot De Winter

Talent Consultant

Lieselot is door haar achtergrond in sociaal werk gezegend met een grote portie empathie. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en stiekem houdt ze hier ook wel van. Gedurende de afgelopen 6 jaar heeft ze zich voornamelijk verdiept in engineering.
Ze houdt van geschiedenis, natuur en wining & dining.

Lieselot.dewinter@talentlab.be

Team HR

Lieselot De Winter

Virginie De Zutter

Talent Consultant

Virginie is altijd opgewekt en enthousiast! Door haar aanstekelijke lach en vlotte communicatiestijl overtuigt ze elke kandidaat. Virginie kan met haar 11 jaar ervaring in de sector terugvallen op tonnen ervaring in bouw, productie en engineering. Haar vrije tijd spendeert ze vooral aan haar zoon en vrienden. Verder kan ze genieten van eens goed te gaan eten en uitwaaien aan de zee.

Virginie.dezutter@talentlab.be

Team HR

Virginie De Zutter