Upskilling

Via Upskilling scherp je de vaardigheden en competenties van je medewerkers aan: van wettelijk verplichte bijscholingen tot op maat ontwikkelde groeitrajecten of workshops die ogen openen.

Logistieke opleidingen

Hier vind je het opleidingsaanbod voor personen in de logistieke sector.

Veiligheid & Preventie

Hou je medewerkers veilig en conform de wettelijke bepalingen aan de slag. Raadpleeg hier het aanbod van veiligheidsopleidingen.

Business opleidingen

Leiderschapstechnieken , communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling voor engineers & technische medewerkers.

Hoe werken wij?

We brengen samen met jou de noden in kaart. Niet alleen de wettelijk verplichte behoeften, maar ook wat uw medewerkers nodig hebben om de uitdagingen van morgen te tackelen. Met welke vaardigheden en competenties maakt u in de toekomst het verschil?

testimonial-tl

Open aanbod

Ons regulier opleidingsaanbod waar u individuele medewerkers voor aanmeldt. Op locatie van onze opleidingspartners, online of via blended learning.

testimonial-tl
In company

In company

Gespecialiseerde opleidingen aangepast op maat van uw bedrijf, exclusief voor uw medewerkers. Bij u in bedrijf of op locatie van onze opleidingspartner, online of via blended learning.

Traject op maat

Traject op maat

Van Safety Days tot Start to Lead voor arbeiders en alles daartussenin. We vertrekken vanuit uw behoeften om een traject uit te werken dat rekening houdt met de achtergrond van uw medewerkers én de ambitie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Traject op maat

Erkende en ervaren opleidingspartners

We werken enkel samen met erkende partners die Qfor gecertificeerd zijn. De docenten zijn stuk voor stuk vakspecialisten en experten in hun domein. Zo nemen ze uw medewerkers moeiteloos op sleeptouw.

Vragen?

Meer weten over de mogelijkheden en onze werking?

Bezorg ons uw gegevens, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Contacteer ons

    Meer info over onze werken en diensten? We wisselen graag van gedachten.