Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

12.000 curisten per jaar

Met zo’n 12 eigen medewerkers en een groot netwerk aan gespecialiseerde partners leiden we jaarlijks 12.000 mensen op via een opleiding of omscholingstraject. Talent Lab maakt deel uit van de Accent-groep, een talent placement bedrijf dat jaarlijks zo’n 41.000 mensen tewerkstelt. Hierdoor zijn de teams nauw betrokken bij de uitdagingen op de arbeidsmarkt, in de bedrijven en kennen we de struikelblokken bij medewerkers als geen ander.

Opleiding en ontwikkelen van je medewerkers

Jouw interne medewerkers sterker maken en helpen evolueren in de vaardigheden die zowel je bedrijf als je medewerkers helpen groeien: dat is de missie van Talent Lab.

Samenwerken en leidinggeven

Potentieel ontwikkelen via communicatievaardigheden en een klantgerichte mindset. Zodat jouw medewerkers niet alleen vakspecialisten zijn, maar ook sterk teamwerk neerzetten. Zo helpen we jouw onderneming groeien.

Attestering

Via technische en veiligheidsopleidingen zorgen we ervoor dat medewerkers veilig en met de juiste kennis aan de slag gaan. Zo ben je in orde met de wettelijk vereiste attesten.

Omscholingstrajecten voor jouw knelpuntvacatures

Zijn ervaren medewerkers moeilijk te vinden? Dan helpen wij om van onervaren kandidaten jouw medewerkers van morgen te maken. Gemotiveerde, leergierige talenten met interesse om zich om te scholen tot de specialisten die zo waardevol zijn voor jouw bedrijf. Een korte, stevige basiscursus geeft onervaren kandidaten de fundamenten waarmee ze on-the-job snel mee verder evolueren. Zo stomen we nieuwe starters klaar.

Sectorspecifiek: leren van de praktijk

Generieke opleidingen die de voeling met de realiteit missen? Daar passen we voor. We begrijpen maar al te goed dat specialisten gevormd moeten worden door vakspecialisten die uw sector door en door kennen. We vertrekken vanuit jouw sector en uitdagingen waar je voor staat.

Overname BE-Consult

In 2022 nam Talent Lab BE-Consult over. Gevestigde waarde in veiligheids- en technische opleidingen met locaties in Geel en Meerhout. Hierdoor versterkt Talent Lab zijn expertise in onder meer intern transport, VCA, BA4/BA5 en preventieadviseur.