Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Magazijnmedewerker

In dit omscholingstraject krijgt een deelnemer inzicht in de werking van een magazijn en wordt die ook vaardig met de verschillende interne transportmiddelen.

Veelzijdige magazijnmedewerkers: zo vormen we ze

Verpakken, opslaan, verzenden, laden, lossen, voorraadbeheer en retours: magazijnmedewerkers hebben een breed pakket aan verantwoordelijkheden. En dat vraagt een combinatie van vaardigheden waar niet iedereen zomaar over beschikt. En dat voelen we op de kandidatenmarkt.

Goed nieuws, want vaardigheden kan je trainen. In dit omscholingstraject krijgt een deelnemer inzicht in de werking van een magazijn en wordt die ook vaardig met de verschillende interne transportmiddelen. Want vaardigheden leren we aan.

De opleiding omvat:

  • Weet de deelnemer hoe een magazijn werkt en welke taken en verantwoordelijkheden er bij komen kijken.
  • Kan de deelnemer aan de slag met verschillende interne transportmiddelen (bv. heftruck, reachtruck, stapelaar en elektrische transpallet).
  • Weet de deelnemer veilig en ergonomisch te werken in een magazijn of distributiecentrum.
  • Is de deelnemer getoetst voor de verschillende transportmiddelen. Kandidaten kunnen zo hun attest voor heftruck, reachtruck, stapelaar of elektrische transpallet behalen.

Programma op maat

Organiseer deze opleiding exclusief voor jouw bedrijf. We spitsen hierbij toe op de specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie.

Via deze formule nieuwe collega’s aanwerven?

Stel je bedrijf kandidaat om deelnemers aan te werven en op te leiden

Wat deelnemers vinden

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze opleidingen?