Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Basiscompetenties voor knelpuntberoepen

Talent Lab ontwikkelt omscholingstrajecten voor knelpuntberoepen. In deze laagdrempelige opleidingen krijgen kandidaten een stevige basis aangeleerd. We focussen ons op basiscompetenties relevant voor de functie. De opleiding zelf is zeer praktisch en doelgericht. Zo bouwen kandidaten zelfvertrouwen op om snel vooruitgang te boeken on the job. Via deze trajecten leiden we gemotiveerde kandidaten op om na de opleiding meteen aan de slag te kunnen bij een bedrijf.

Zo werkt het

Voor elk traject start worden er speeddates georganiseerd. Hier brengen we werkgevers in contact met vooraf gescreende kandidaten. Kandidaten die matchen met een werkgever kunnen starten met de opleiding.

Per opleiding is er plaats voor +/- 10 kandidaten. Tijdens de opleiding komt de kandidaat onder contract bij het bedrijf via een uitzendcontract van Accent, dit zonder doorfacturatie. De opleidingskost -en loonkost tijdens het traject worden door Accent gedragen. Na de opleiding gaat de kandidaat meteen aan de slag bij het bedrijf, die verdere on-the-job training voorziet voor de medewerker.

Door in te zetten op motivatie en basiscompetenties aan te leren staan kandidaten steviger op de startblokken. Gemotiveerde starters hebben een hoog werknemersengagement en blijven op temijn ook langer aan de slag te blijven bij een werkgever.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

  • Minder werving- en opleidingskosten
  • Hogere productiviteit en werknemersengagement

Ben je klaar om deel te nemen aan deze revolutionaire aanpak voor het opbouwen van jouw dreamteam? Laten we samenwerken om talent te ontwikkelen dat niet alleen aan de huidige behoeften voldoet, maar ook de basis legt voor de groei van je bedrijf in de toekomst.

Benieuwd naar onze trajecten? Check ons aanbod.

Goesting wint van
ervaring

Kandidaten zonder ervaring, maar met een sprekende motivatie en het juiste leervermogen: met hen gaan we aan de slag.

Meteen meedraaien via ons hybride programma

Een combinatie van een intensieve basisopleiding in het opleidingscentrum en on the job training bij u in het bedrijf. De snelste manier om mee te draaien in een goed geolied team

Zekerheid voor starter en werkgever

Geen ellenlange trajecten in afwachting van een job. Met meteen een job op zak zijn kandidten zeker dat ze na twee weke al meteen hun kennis in de praktijk kunnen toepassen.

Grondige
screening

Geen opstart zonder een uitgebreide screening en kennismaking met jouw bedrijf. Een match met jouw bedrijfscultuur en aanpak is cruciaal.

Jouw gewenste omscholingstraject niet gevonden?

Nood aan een ander omscholingstraject? Laat het ons dan zeker weten.
We bekijken graag samen wat mogelijk is en zoeken met jou naar een oplossing.

Vrouw die studeert

Stel ons gerust al je vragen!

    veiligheidscoördinators