Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Taalopleiding Nederlands of een andere taal?

Meertaligheid is er overal, ook op de werkvloer. In steeds meer bedrijven is er nood aan manieren om een brug te slaan tussen verschillende gemeenschappen, talen en culturen.

Taalopleiding Nederlands of een andere taal?

Meertaligheid is er overal, ook op de werkvloer. In steeds meer bedrijven is er nood aan manieren om een brug te slaan tussen verschillende gemeenschappen, talen en culturen. Hierdoor dienen meer en meer werkgevers op zoek te gaan naar creatieve oplossing qua taal.

Flexibele taalopleidingen vormen hier een grote meerwaarde. Niet kant-en-klaar, wél altijd op maat. Groepen en individuen, grote en kleine organisaties… Iedereen bereikt zijn doel.

Op maat van de noden en wensen van het bedrijf bekijken we de ideale ‘language learning mix’. Deze mis is een slimme combinatie van methodieken die aansluiten bij de taaldoelen van het bedrijf. Die mix bepalen we aan de hand van diverse parameters, zoals leervoorkeuren, taalniveau en professionele context.

Taalopleidingen zijn er in diverse formules:

  • Training in groep, individueel of een combinatie van beide
  • Sessies ter plaatse of vanop afstand
  • Algemeen of specifiek taalgebruik

Los van de lesmomenten, krijgen curisten toegang tot een e-learning platform. Hierop staat zowel de grammaticale uitleg als extra oefenmateriaal.

Opleidingen zijn er voor elke niveau, van beginner tot gevorderd. Heb je een volledig taalbad nodig, wil je specifieke skills boosten die je nodig hebt voor je job of wil je slechts af en toe ondersteuning van een taaltrainer. We hebben voor iedereen de juiste oplossing.

Subsidies

Kom je in aanmerking voor een financiële ondersteuning door je sectorfonds? Dat kan, want sectorfondsen bieden vaak een tussenkomst voor training, dankzij de jaarlijkse ledenbijdrage. Of dat kan, hangt af van jouw sector. We ondersteunen je graag met advies over de mogelijke subsidies die je helpen om jouw taaltraining waar te maken.

Programma op maat

Organiseer deze opleiding exclusief voor jouw bedrijf. We spitsen hierbij toe op de specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie.

Via deze formule nieuwe collega’s aanwerven?

Stel je bedrijf kandidaat om deelnemers aan te werven en op te leiden

Wat deelnemers vinden