Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

DISC/Insights

Een DISC-gedraganalyse brengt jouw persoonlijke gedragsstijl in kaart.

  • Open aanbod of incompany
  • Maximum 12 deelnemers
  • 1 dag

Vlot samenwerken begint bij zelfinzicht

Frustraties en conflicten op de werkvloer door miscommunicatie. Dit kan een gebrek zijn aan inzicht in je eigen gedragstijl en die van anderen.

Een DISC-gedraganalyse brengt jouw persoonlijke gedragsstijl in kaart. Van hieruit kan je je kwaliteiten beter inzetten en werken aan je aandachtspunten. Dat komt niet alleen jouw persoonlijke groei te goede, maar ook de samenwerking binnen het team.

De DISC-opleiding helpt het team om hun vaardigheden praktisch en doelgericht in te zetten voor het uitbouwen van succesvolle interacties.

Voor wie?

Deze opleiding is ideaal voor teams die nauw samenwerken en waar effectieve communicatie cruciaal is voor succes. Voor teamleden die streven naar een dieper begrip van zichzelf en anderen om de samenwerking te versterken.

Kortom, deze opleiding is bedoeld voor teams die streven naar verbeterde samenwerking voor optimale prestaties.

Na deze training ken je/weet je

  • Ken je de 4 verschillende gedragsstijlen.
  • Heb je inzicht in jouw gedragsstijl, en wat je kan doen om je kwaliteiten te benutten en je werkpunten te verbeteren.
  • Ben je in staat om je gedrag af te stemmen op anderen, waardoor je beter met hen kan communiceren en samenwerken.
  • Beschik je over een concrete toolkit waarmee je aan de slag kan om de werksfeer en performantie in jouw team of organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze aanpak

In onze training leer je met en door elkaar. Interactiviteit staat centraal en daarvoor creëren we een ‘veilige’ setting. Je leert gedrag beter begrijpen en zo leer je als deelnemer ook je eigen gedrag beter te (her)kennen.

We combineren boeiende theoretische inzichten, dynamische oefeningen en waardevolle feedback. Maar onze aanpak is vooral praktisch. De volgende dag onmiddelijk inzetbaar in de praktijk.

Programma op maat

Organiseer deze opleiding exclusief voor jouw medewerkers. We spitsen hierbij toe op de specifieke uitdagingen binnen jouw sector

Schrijf je medewerkers in op de open training

Check de kalender

Wat deelnemers/klanten vinden

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze opleidingen?