Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Coachende vaardigheden

Door coachende vaardigheden te onwikkelen stijgt de motivatie en betrokkenheid én verbeteren de prestaties en het leervermogen van de medewerker.

  • Open aanbod of incompany
  • Maximum 12 deelnemers
  • 1 dag

Er schuilt een coach in elke medewerker

Net omwille van hun kennis over het reilen en zeilen binnen het bedrijf, nemen medewerkers de rol van coach vaak op zich. Dit zorgt ervoor dat de correcte kennis wordt overgedragen maar biedt geen garantie voor een ondersteunende en gemotiveerde omgeving.

Door coachende vaardigheden te onwikkelen stijgt de motivatie en betrokkenheid én verbeteren de prestaties en het leervermogen van de medewerker.

Voor wie?

Voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van (nieuwe) collega’s. Voor wie de vaardigheden wil ontwikkelen om andere te helpen groeien.

Na deze training ken je/weet je

  • Weet je wat coaching inhoudt en in welke situaties je het kan inzetten.
  • Ben je in staat om op een coachende manier gesprekken te voeren met teamleden, waarbij je gerichte vragen stelt en motiverende feedback geeft.
  • Slaag je er door jouw manier van coaching in om de talenten en ideeën van je medewerkers naar boven te brengen, zodat ze kunnen groeien en bloeien in hun job.

Onze aanpak

In onze training leer je met en door elkaar. Interactiviteit staat centraal en daarvoor creëren we een ‘veilige’ setting. Je leert gedrag beter begrijpen en zo leer je als deelnemer ook je eigen gedrag beter te (herkennen).

We combineren boeiende theoretische inzichten, dynamische oefeningen en waardevolle feedback. Maar onze aanpak is vooral praktisch. De volgende dag onmiddelijk inzetbaar in de praktijk.

Programma op maat

Organiseer deze opleiding exclusief voor jouw medewerkers. We spitsen hierbij toe op de specifieke uitdagingen binnen jouw sector

Schrijf je medewerkers in op de open training

Check de kalender

Wat deelnemers/klanten vinden

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze opleidingen?